Proprietăți medicinale de otet de cidru de mere

Oțet de cidru de mere are efecte benefice asupra sănătății incontestabil. Dar în următoarele cinci cazuri, ca efect secundar, ceea ce face că este de dorit să evite consumul. Sau cel puțin reduce.

Proprietățile periculoase otet de cidru de mere

Oțet de cidru de mere are efecte benefice asupra sănătății incontestabil. 1 lingura de prime de otet de cidru de mere la 4 troy apă purificată, amestecat cu alimente, după ce acesta a fost mult timp folosit un remediu natural în loc de gyomorégésre medicamente toxice.

Prime de oțet de cidru de mere poate ajuta la reglarea tranzitului intestinal, este mai rapid elimină substanțele toxice din organism. Ajutați-boli ale pielii și acnee se vindeca, o buna structura si aspectul pielii. Brute, nefiltrate oțet de cidru de mere ajută la dureri articulare și rigiditate.

Descompune grăsimi de care organismul le poate folosi, nu vor fi păstrate mai mult timp. Ameliorează iritația de la muscaturi de insecte, site-ul și așa mai departe, Dar… nu în calitate de tratament în astfel de cazuri, nu este liber, sau este doar o sesiune de consiliere medicală, după utilizare.

Probleme cu înghițire , specialiștii în domeniul sănătății, potrivit oțet de cidru de mere pastile regulat poate duce la defectarea esofag nyálkahártyájában. Același lucru se va întâmpla, dacă nediluat oțet consumate.

Faringe și esofag țesuturilor moi poate arde cu ușurință puternică de a fi aciditatea. Dacă aveți deja probleme cu , nu decembrie otet de cidru de mere.

Scăzut de potasiu, oțet de cidru de mere reduce nivelul de potasiu în organism. Dacă aveți deja un deficit de potasiu în organism, tulburări de ritm cardiac, slăbiciune musculară, constipație, obosesc, mai rar, poate duce la paralizie, dar calitatea de respirație pot fi de asemenea afectate.

În special, pentru a evita otet de cidru de mere sistematică consumul de diuretice, care, de asemenea, reduce nivelul de potasiu. În acest caz, trebuie să se consulte cu medicul dumneavoastră!

Efectele secundare ale consumului de otet de cidru de mere

Probleme de coagulare a sângelui în caz de cei ale căror familii au fost deja astfel de boli, mai ales cei care sângele medicamente medicamente acestei probleme de coagulare a sangelui,

este necesar să se consulte cu medicul dumneavoastră înainte de a oțet de cidru de mere tratamentul începe.

Digestia, deși mulți experți în domeniul sănătății, нерафинированный oțet de cidru de mere restabilește nivelul ph-ului în organism, în multe cazuri, pot exista efecte secundare. Dacă cu ajutorul de oțet de mere, trebuie să știți următoarele: diaree, indigestie, arsuri la stomac. Dacă doriți să salvați aceste reacții adverse, întrerupeți colon, sau, cel puțin, pentru a reduce consumul.

Dintii sensibili dacă oțet de zi cu zi consumul de presă, ridicat de aciditate din cauza pericolului că deja plătești dinți sensibili. În afară de modificările de culoare, email și distruge.

În ciuda faptului că în formă diluată, bea un miracol-un Medicament sau cu o cantitate mare de apă, să ia o pastila, în toate cazurile, trebuie să clătiți foarte bine gura. Dacă doriți să perpetueze sensibilitate a dintilor, opriți consumul regulat de otet de cidru de mere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *