Oțet de cidru de mere proprietăți medicinale, mit sau realitate

Oțet de cidru de mere biologice de fermentare, de mere, de cafea, de jos ecetféle acru. În special, acid acetic, acid lactic și acid citric în ea, și organismul uman proteine necesare pentru a construi 20 de aminoacizi, dintre 13. Cu o singură excepție – toate necesare de aminoacizi, care le conține.

Substanțe minerale și oligoelemente, care conține oțet de cidru de mere

În plus, vitamina B2, vitamina B3, vitamina B5, pot fi găsite în ea. Cele mai importante substanțe minerale și oligoelemente, cele mai multe dintre ele, care iese în evidență printre ei, calciu, fosfor, magneziu, fier, siliciu și zinc.

Oțet de vindecare de artă din antichitate au fost folosite. Romanii deosebit de interesant ca o băutură, ca medicament, ca un conservant și aromatizator alimentar este utilizat ca și ei. http://begairt.info/

Populară maghiară de medicină și utilizat în mod eficient, de exemplu, pentru sterilizare rana olymódon cu mici leziuni oțet turnat. Febra, de obicei, cunoscute astăzi se aplică metoda, oțet, cataplasmă sau șosete cu oțet. Oțet cu aerosoli pentru a reduce dureri de cap, megfázásnál căilor respiratorii, eliberând bine. Antiseptic efect de otet se evapora în perioada de gripă, medicii chinezi recomanda, de asemenea,.

Oțet pe bază de plante medicament cu agenți de extracție de sulf și o mașină, cum să-l folosim. Astfel de plante avantaj extracte pentru o lungă perioadă de timp, fără a compromite puterea. Ei, de asemenea, se poate consuma, în care consumul de alcool poate fi o problema: femeile gravide, copii mici, pacienti cu boli de ficat, probleme cu alcoolul, și drivere.

Oțet, efectul de droguri este, de obicei, nu este corupt, de exemplu, sedative pot fi consumate. Unele boli de ficat și de bilă, în special în interesul oțet extracte, ca pacientul data de gust acru. Doctrina de medicină chineză, plăcut gust dulce, hrănește ficatul. Oțet diuretic și expectorant proprietăți și beneficii de medicamente, se completează acțiunea de plante.

De exemplu, iată o rețetă! Durere în gât, nas înfundat, tuse și astm se poate folosi la cald pulmonar, expectorant ori efect. La fel de mult, 1 din 1 unități de greutate, în stare proaspătă de ghimbir, ceapa rosie, usturoi, hrean, piper, ras pe o răzătoare. (Se poate folosi ardei iute, jumătate din masa de bloc, pentru a o deschide.)

Pentru a face acest lucru, nu prea o cană și se toarnă la el dubla cantitatea de otet de cidru de mere. 2 săptămâni, inmuiati-l (“ține”), apoi se filtrează. În fiecare zi 3×1 linguri de zahăr și 1 dl apă și se bea imediat înainte de masă. Pofta de mancare o soluție pentru a îmbunătăți digestia va ajuta, în afară de reducere a colesterolului, efect értisztító.

Dacă pofta de mâncare se va îmbunătăți, pentru că noi consumăm, este la 15 minute înainte de a mânca, de boala, gripa, értisztításnál și chiar înainte de a mânca carne!

Cum funcționează oțet de cidru de mere

De ani în urmă, doctor. wet ascultă aceste, în industria laptelui, în cazul în care plăcintă cu mere hrana animalelor, mai puține boli. doctor. funcționează pe mai multe tipuri de teste și experimente pe animale au fost realizate.

Oțet de cidru de mere-cu privire la amestecarea hranei pentru animale și jgheaburi de apă, amestecat cu 1%, 5% otet de mere efecte, carne de vită, iepure, carne de pasăre, curcan, prepelita si ciorile turmele de studiat.S-a demonstrat că oțet de cidru de mere antioxidant. Mare de oligoelemente și vitamine din cauza de înaltă roborate. Perfecționarea proteină complexă.

Reduce nivelul de colesterol. Impact mai mare plasma, capacitatea de a vasredukciós. Mai apare boala, aproape nu folosesc medicamente și vitamine. Oțet previne intestin de bacterii dăunătoare, consumului de digestie cele mai multe dintre ele pot fi prevenite.

Imbunatateste digestia, prin urmare, este mai bine de a folosi hrana pentru animale. Mai bine pentru animale poftei de mâncare, creștere în greutate. Acest lucru va fi placuta pe coperta animale: stiloul este mai puternic, cu atât mai bine calitatea de blană.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *